Privatumo politika – ALISA MANAGEMENT LABORATORY

Privatumo politika

Privatumo politika

  1. Ši privatumo politika taikoma Jūsų asmens duomenims, kuriuos tvarko UAB „UAB „ALISA MANAGEMENT LABORATORY“ (toliau – „Įmonė“).
  2. Perduodami Įmonei savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis. Jei nepritariate politikos taisyklėms, prašome neteikti Įmonei tvarkyti savo asmens duomenų.
  3. Šioje Privatumo politikoje terminas „asmens duomenys“ reiškia informaciją arba jos fragmentus, susijusius su Jumis arba tokia informacija, pagal kurią būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai Jus identifikuoti. Įmonė gali tvarkyti asmens duomenis apie Jus iš skirtingų šaltinių, įskaitant asmens duomenų tvarkymą, kai duomenys gaunami:
    1. tiesiogiai iš Jūsų: duomenys gaunami tiesiogiai iš Jūsų, kai Jūs kandidatuojate į Įmonės siūlomas darbo pozicijas, siunčiate savo gyvenimo aprašymą įtraukimui į Įmonės duomenų bazę, užsisakote naujienlaiškį, registruojatės į renginius ar juose dalyvaujate, dalyvaujate apklausose, tyrimuose, paliekate komentarą, užduodate klausimą, išreiškiate pageidavimą su Jumis susisiekti, pateikiate skundą ar kitaip su mumis susisiekiate. Jei šios informacijos nenorite teikti – tokie duomenys netvarkomi. Duomenys, kuriuos gavusi tiesiogiai iš Jūsų, Įmonė gali tvarkyti yra: vardas, pavardė; adresas; el. pašto adresas; telefono numeris; asmens kodas; gyvenamoji vieta; amžius; gimimo data; asmens nuotrauka; profesija ir darbo patirtis; įgytas išsilavinimas; kalbiniai įgūdžiai; lytis.
    2. netiesiogiai, kai Jūs lankotės Įmonės svetainėje amlaboratory.com ar iš kitų šaltinių: įmonė naudoja slapukus, siekdama užtikrinti Jums pačią patogiausią svetainės peržiūrą. Duomenys, kuriuos Įmonė gali tvarkyti apie Jus, kai lankotės Įmonės svetainėje: detalės apie Jūsų peržiūrėtas interneto svetaines; Jūsų IP adresas; nuorodos, kurias paspaudėte; žiniatinklio svetainės, kuriose lankėtės prieš patekdami į Įmonės svetainę.
  4. Tik turėdama Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamasi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Įmonė gali naudoti Jūsų asmens duomenis šiais tikslais: tvarkyti Jūsų užklausas, teikti Jums paslaugas, atsakyti į Jūsų klausimus ar komentarus, pardavimų skatinimui, klientų lojalumo užtikrinimui, informacijos siuntimui, pasiūlyti Jums darbo pozicijas, atlikti tyrimus, reklamos efektyvumo bei elgsenos internete analizei, patikrinti Jūsų tapatybę, esant įtarimams dėl sukčiavimo ar nusikalstamumo. Taip pat Įmonė gali papildyti Jūsų pateiktus asmens duomenis kita Įmonės turima informacija.
  5. Tik turėdama Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Įmonė gali Jums siųsti paštu, el. paštu arba SMS informaciją apie, paslaugas, specialius pasiūlymus, ir kitą informaciją, kurią laiko Jus dominančia, remdamasi Jūsų anksčiau pateikta informacija.
  6. Laikydamasi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, informacijos tvarkymo tikslais Įmonė gali perduoti Jūsų asmens duomenis trečiosioms šalims, kurios tiesiogiai remia Įmonės pardavimo skatinimo priemones ir svetainės administravimą. Mes galime pasinaudoti trečiosiomis šalimis, kad jos padėtų Mums tvarkyti ir analizuoti Jūsų asmeninę informaciją, padėtų suprasti, ką galime padaryti, norėdami patobulinti savo paslaugas ir kontroliuoti konkrečias rinkodaros kampanijas arba pardavimo skatinimo efektyvumą. Be to, jeigu užsisakote paslaugą, Įmonė Jūsų asmens duomenis gali perduoti savo tiekėjams ir kitoms trečiosioms šalims, siekdami užtikrinti Jūsų užsakymų pristatymą. Nė vienam iš šių tiekėjų ar trečiųjų šalių Įmonė neduoda leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų bet kuriuo kitu būdu ir reikalaus imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Įmonė gali būti priversta atskleisti Jūsų asmens duomenis pagal galiojančius įstatymus.
  7. Įmonė imasi tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių, norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, prieigos, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų. Kai Jūs išeinate iš Įmonės svetainės, Įmonė negali būti atsakinga už bet kokios Jūsų pateiktos informacijos apsaugą ir privatumą.
  8. Turėdami klausimų ar neaiškumų, susisiekite su Įmonės atstovais. Taip pat turite teisę kreiptis ir pranešti Įmonei, jei: nenorite, kad Įmonė ateityje su Jumis susisiektų; norite gauti Įmonės turimų Jūsų asmens duomenų kopiją; norite koreguoti arba atnaujinti Įmonės turimą informaciją apie Jus; norite pranešti apie Privatumo politikos pažeidimus.
  9. Atnaujintos Privatumo politikos versiją Įmonė skelbia šiame puslapyje: www.amlaboratory.com/privatumas

2018 m. gegužės 15 d.