Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Seda privaatsuspoliitikat kohaldatakse teie isikuandmete töötlemisel UAB ALISA MANAGEMENT LABORATORY (edaspidi: ettevõte) poolt.

  1. Edastades oma isikuandmed ettevõttele, nõustute selle privaatsuspoliitika tingimustega. Kui te ei nõustu poliitika tingimustega, siis ärge esitage palun oma isikuandmeid ettevõttele töötlemiseks.
  2. Käesolevas privaatsuspoliitikas tähendab mõiste „isikuandmed“ teavet või selle osa, mis on seotud Teiega või sellist teavet, mis võimaldab Teid otseselt või kaudselt tuvastada. Ettevõte võib töödelda teie isikuandmeid erinevatest allikatest, sealhulgas juhul, kui andmed
    • saadakse otse Teie käest: andmed saadakse otse Teie käest, kui te kandideerite ettevõtte pakutavatele vabadele ametikohtadele, saadate oma elulookirjelduse lisamiseks ettevõtte andmebaasi, tellite uudiskirja, registreerute üritustele või osalete nendes, osalete küsitlustes, uuringutes, jätate kommentaari, esitate küsimuse, avaldate soovi, et teiega võetaks ühendust, esitate kaebuse või võtate muul viisil meiega ühendust. Kui Te ei soovi seda teavet esitada, siis neid andmeid ei töödelda. Ettevõte võib töödelda otse Teilt saadud järgnevaid andmeid: eesnimi, perekonnanimi; aadress; e-posti aadress; telefoninumber; isikukood; elukoht; vanus; sünniaeg; foto isikust; elukutse ja töökogemus; omandatud haridus; keeleoskus; sugu;
    • kaudselt, kui külastate ettevõtte kodulehte amlaboratory.com või muudest allikatest: ettevõte kasutab küpsiseid, et tagada teile kõige mugavam kodulehe sirvimine. Andmed teie kohta, mida ettevõte võib töödelda, kui külastate ettevõtte kodulehte: teave teie sirvitud veebilehtede kohta; teie IP-aadress; lingid, mida vajutate; veebisaidid, mida külastasite enne, kui jõudsite ettevõtte kodulehele.
  3. Ainult teie eelneva nõusolekuga ja järgides Isikuandmete kaitse seadust; ettevõte võib teie isikuandmeid kasutada järgmistel eesmärkidel: töödelda teie taotlusi, osutada teile teenuseid, vastata teie küsimustele või kommentaaridele, müügiedendamiseks, klientide lojaalsuse tagamiseks, teabe saatmiseks, pakkuda teile vabu töökohti, korraldada uuringuid, reklaame tõhususe ja veebis käitumise analüüsimiseks; teie isikusamasuse kontrollimiseks, kui esineb kahtlus pettuse või kuriteo kohta. Ettevõte võib ka täiendada Teie esitatud isikuandmeid muu ettevõtte käsutuses oleva teabega.
  4. Ainult Teie eelneva nõusolekuga ja järgides Isikuandmete kaitse seadust võib ettevõte saata Teile posti, e-kirja teel või SMS-iga teavet teenuste, eripakkumiste ja muu teabe kohta, mida peab teile huvipakkuvaks, tuginedes teie poolt eelnevalt esitatud teabele.
  5. 5. Vastavalt Isikuandmete kaitse seadusele võib ettevõte teabe töötlemise eesmärgil edastada Teie isikuandmeid kolmandatele pooltele, kes otseselt toetavad ettevõtte müügiedendusmeetmeid ja veebisaidi haldamist. Me võime kasutada kolmandaid osapooli, et need aitaksid meil Teie isiklikku teavet töödelda ja analüüsida, aitaksid mõista, mida me saame teha, et täiustada teenuseid ja kontrollida konkreetseid turundusettevõtteid või müügiedendamise tõhusust. Lisaks, kui Te tellite teenuse, võib ettevõte Teie isikuandmeid edastada oma tarnijatele ja kolmandatele isikutele, et tagada Teie tellimuse tarne. Ettevõte ei anna ühelgi neist tarnijatest või kolmandatest pooltest luba Teie isikuandmete kasutamiseks mistahes muul viisil ja see nõuab Teie isikuandmete jaoks kaitsemeetmete kasutusele võtmist.Ettevõte võib olla sunnitud avaldama Teie isikuandmed vastavalt kehtivale seadusandlusele.
  6. Ettevõte võtab kasutusele kindlad haldus-, tehnilised ja füüsilised turvameetmed, et kaitsta Teie esitatud isikuandmeid juhusliku, ebaseadusliku või loata hävitamise, kaotamise, parandamise, juurdepääsu eest neile või avaldamise või kasutamise ja muude ebaseadusliku kasutamise viiside eest. Kui Te lahkute ettevõtte kodulehelt, ei vastuta ettevõte Teie poolt esitatud mistahes teabe kaitsmise ja privaatsuse eest.
  7. Samuti on Teil õigus pöörduda ettevõtte poole ja teatada, kui: Te ei soovi, et ettevõte Teiega edaspidi ühendust võtaks; Te soovite saada ettevõtte käsutuses olevat Teie isikuandmete koopiat; soovite parandada või uuendada ettevõtte käsutuses olevat teavet Teie kohta; soovite teatada privaatsuspoliitika rikkumistest.
  8. Privaatsuspoliitika uuendatud versiooni avaldab ettevõte järgmisel lehel: https://amlaboratory.com/privaatsuspoliitika/

2019-05-15

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.